IL NANO NIJMEGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Nano Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 20:50 Echt heerlijke pizza’s en een zeer ruime keuze. Echte keuzes, geen eindeloze variatie van A, B, A B, C, A+C enzovoorts. Sinds lange tijd weer eens een pizzeria waarbij je echt moet nadenken waar je zin in hebt
11 jul 2024 om 10:39 Lekkere pizza’s. Mooi op tijd bezorgd. Kan het iedereen aanbevelen.
6 jul 2024 om 19:08 Heerlijk gegeten! Konden bij de bestelling aangeven hoe laat we het eten bezorgd wilden hebben, het kwam precies op de aangegeven tijd! Eten nog lekker warm. Heerlijke pizza en lasagne. De salade was ook top, rijkelijk gevuld. Erg tevreden!
5 jul 2024 om 19:24 Heerlijke Penne maaltijd. Vers eten.Tonijn salade was ook ruim voldoende en vers. Zo jammer dat het vaak lang duurt als je besteld
1 jul 2024 om 12:02 Beste Pizza's uit de buurt! Heerlijke salades ook. Ruimte keuze aan pizza's en salades en veel toppings!
30 jun 2024 om 21:50 Heerlijke pizza’s en vriendelijke bezorger. Top!!!
26 jun 2024 om 21:02 Lekker eten, hele goede pizza. Lasagne was n beetje overcooked maar wel beste die ik tot nu toe op heb via thuisbezorgd
23 jun 2024 om 12:04 Pizza beleg was erg lekker, maar de bodem en korst vielen tegen. Service verder super!
2 jun 2024 om 17:56 Altijd goede pizza
26 mei 2024 om 12:29 Heerlijke pizza's!!!
25 mei 2024 om 22:03 Verkeerde pizza afgeleverd
22 mei 2024 om 21:49 Heerlijke pizza, lekker deeg, en snel bezorgd